Fermierii pot accesa credite APIA prin good.bee Credit IFN

0
444

Producătorii agricoli care sunt beneficiari ai schemelor de plată în cadrul Campaniei 2017 a APIA, pot obţine credite din partea good.bee Credit IFN S.A., cea mai mare instituţie financiară nebancară de microfinanţare din România, parte a grupului Erste, în baza adeverinţei eliberate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

oleg
Oleg Moraru

Finanţarea se acordă fără a fi necesară o contribuţie proprie din partea fermierilor iar banii se obţin în una – două zile. “Unul din obiectivele noastre fundamentale este să fim alături de toţi producătorii agricoli, indiferent de mărimea afacerii acestora. Ştim că timpul nu aşteaptă pe nimeni, de aceea am pregătit pentru cei ce lucrează în domeniul agricol posibilitatea ca prin intermediul good.bee Credit să încaseze mai repede sumele aşteptate de la APIA. Astfel, good.bee Credit IFN este singura instituţie financiară nebancara care poate oferi un astfel de produs tuturor categoriilor de fermieri”, a declarat Oleg Moraru, Director Executiv good.bee Credit.

               Creditul se poate ridica până la 80% din valoarea sumei calculate conform adeverinţei eliberate de APIA iar rata de dobândă este 3,04%. Conform APIA, adeverinţele se eliberează pentru beneficiarii schemelor de plată gestionate în cadrul Campaniei 2017 (schema de plată unică pe suprafaţă, plata redistributivă, plata pentru practici agricole benefice pentru climă şi mediu şi măsurile de mediu şi climă), respectiv pentru cei care intenţionează să acceseze credite în vederea finanţării activităţilor curente.