Centrul de Resurse și Angajament Ford și-a premiat câștigătorii de proiecte

1
880
    Ieri a avut loc ceremonia de încheiere a competiției, în cadrul căreia au fost premiate ideile inovative și inițiativele studenților din ultimele 3 ediții ale programului sprijinit de Fundația Ford.
Cu această ocazie, Lia Olguţa Vasilescu , primarul Craiovei şi Cosmin Vasile, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, i-au felicitat pe tinerii care au fost implicați în cele 19 proiecte câștigătoare în ultimii trei ani și le-am înmânat premiile.
“Craiova este singurul oraș din Europa în care compania Ford a dezvoltat, împreună cu mediul universitar, administrația locală și mediul de afaceri, un incubator de proiecte pentru comunitate. Centrul de Resurse și Angajament Ford Craiova este parte a unei rețele mondiale care mai este reprezentată în Statele Unite ale Americii, Africa de Sud și Asia” : Cosmin Vasile, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.
     Centrul de Resurse și Angajament Ford, primul de acest gen din Europa, este condus de partenerul non-profit Asociația Pentru Educație SV Oltenia (EDUCOL) şi îşi desfăşoară activitatea într-un sediu oferit de către Primăria municipiului Craiova. CRAF acționează ca un hub de antreprenoriat social.
        “Ford Motor Company Fund și GlobalGiving, partenerul său internațional, susțin programul cu o investiție de 1 milion de dolari pe o perioadă de patru ani. Printre proiectele premiate azi este și o bază militară pentru copii, unde aceștia vor putea face antrenamente care să îi ajute să își depășească limitele, care se va construi în parteneriat Universitatea Craiova (Educol), cu Primăria Craiova și Baza Militară de la Deveselu” : Lia Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova.

1 COMENTARIU

  1. care-ar fi legatura cauzatoare cu ce tot impart persoanele astea pe-aici …??? dumnealor se erijeaza in ce …???

Comments are closed.