Ryanair a lansat o nouă rută din Bucureşti către Berlin

0
193

Compania aeriană  Ryanair a lansat recent, o nouă rută din Bucureşti către Berlin, ce va fi operată cu o frecvenţă de două zboruri zilnice începând cu luna Septembrie. Pentru vara aceasta, clienţii români şi turiştii pot acum să aleagă din cele 11 rute operate de Ryanair în Bucureşti, ce vor aduce aeroportului 1.6 milioane de clienţi şi vor susţine 1.200 de locuri de muncă.

Ryanair a sărbătorit lansarea noii sale rute, Bucureşti – Berlin, prin scoaterea la vânzare a locurilor la preţ redus începând de la doar €24.99 pentru călătorii în Septembrie şi Octombrie. Aceste locuri promoţionale au fost disponibile pentru rezervări pe www.ryanair.com/ro, până ieri, la miezul nopţii.

“Ryanair este încântată să anunţe lansarea unui nou serviciu de vară, cu o frecvenţă de două zboruri zilnice, din Bucureşti către/din Berlin, care va fi operat începând cu luna Septembrie şi care este acum disponibil pentru rezervări pe www.ryanair.com/ro. Clienţii români trebuie în continuare să se aştepte la alte surprize şi îmbunătăţiri în următoarele luni, care includ noi interioare ale aeronavelor, noi rute şi experienţe digitale, dezvoltări asumate în cel de-al 3-lea An al programului “Always Getting Better”, toate pentru că Ryanair oferă mai mult decât doar tarife mici”,  a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive Ryanair pentru România.