Primarul Craiovei: „2017, un an greu pentru presă!”

0
312

Conducerea Primăriei Craiova i-a felicitat, ieri, pe reprezentanţii presei, urându-le să aibă un an mai bun decât cel care se încheie. Referindu-se la modul cum s-a resimţit anul pentru mass-media craioveană, primarul Mihail Genoiu a descris anul 2017 ca fiind „ un an greu, dificil” şi a invitat jurnaliştii ca, împreună cu autorităţile locale, să schimbe lucrurile în bine, în 2018.

Jurnaliştii din Craiova au fost invitaţi, ieri, la o conferinţă de presă de către autorităţile locale. Deşi au venit pregătiţi să consemneze şi să pună întrebări conducerii Primăriei, reprezentanţii din presă au avut parte de o surpriză: declaraţiile oficiale au fost înlocuite cu urări de sănătate şi fericire, la care s-a adăugat şi un mic cadou dulce. „Vrem să vă urăm sărbători fericite, să aveţi un sfârşit de an liniştit şi să vă bucuraţi alături de cei dragi, de toţi care vă sunt vouă mai aproape de suflet. Vă urăm un an mult mai bun decât 2017, pentru că ştim cu toţii că pentru presă a fost un an greu, un an dificil. Să facem ca lucrurile, în 2018, să fie mai bune, atât pentru autorităţi, pentru oraş, pentru presă, pentru toată lumea”, a spus edilul-şef al Craiovei.

Craiova are nevoie de o imagine mai bună

Mihail Genoiu a solicitat apoi jurnaliştilor să ofere sprijin autorităţii pentru a promova mai mult şi mai bine imaginea Craiovei, în anul 2018. „Vreau să vă rog ca, în 2018, împreună să lucrăm foarte mult la ceea ce îi lipseşte Craiovei cel mai mult, în acest moment: imaginea. Craiova este un oraş care s-a dezvoltat extraordinar de frumos, în ultimii ani, este un oraş care este admirat de orice îl cunoaşte. Problema pe care o are Craiova este că este un oraş prea puţin cunoscut în latura bună şi frumoasă. Oricine vine rămâne impresionat, în mod plăcut, de tot ceea ce vede. Sunt lucruri pe care eu vi le doresc şi vă invit, în acelaşi timp, să realizăm împreună în 2018”, a lansat invitaţia primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Autorităţile promit o bună colaborare şi în 2018

Și viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan, a urat craiovenilor şi reprezentanţilor din presă să aibă, în 2018, mai multe realizări. „Dragi cetăţeni ai municipiului Craiova şi colegi din presă, vă urez un an nou plin de realizări alături de familie şi cei dragi, un oraş mai frumos, mai plăcut!”. Un mesaj a transmis şi administratorul oraşului, Sorin Manda, care a asigurat jurnaliştii că vor avea o bună colaborare şi în 2018. „Vă mulţumesc pentru sprijinul pe care mi l-aţi acordat anul acesta. Pentru mine este primul an de când lucrez la primărie, a fost mai greu la început, dar şi cu sprijinul dumneavoastră, am reuşit să închidem frumos acest an. Sprijinul meu îl aveţi întotdeauna şi să ne vedem sănătoşi şi în 2018!”, a urat Sorin Manda.