Daruri de sărbători de la Grupul „Mellody”

0
314

Grupul vocal „Mellody” al Şcolii nr. 22 „Mircea Eliade” din Craiova, coordonat de  profesorul Raluca Florentina Pâncu, a pregătit un program special pentru sărbătorile de iarnă, pe care l-a început chiar de săptămâna trecută. Aceştia au susţinut momente artistice cu datini şi obiceiuri specifice acestei perioade şi au împărţit cadouri copiilor nevoiaşi de la Şcoala din Gângiova şi celor de la Centrul de plasament pentru copilul cu handicap „Sfântul Apostol Andrei”. La acţiuni s-au alăturat şi cadre didactice implicate în campania “Active Citizens for Europe”, desfăşurată în cadrul proiectului bilateral Comenius “Looking out for Europe”, derulat în perioada 2011 – 2013.

Grupul Mellody a fost prezent însă şi pe scena concursului „Datini de iarnă” din 16 decembrie, organizat de Liceul de Artă „Marin Sorescu”, care în acest an a ajuns la cea de-a XVII-a ediţie. Colindele, rostite prin dulce glas de copil, au fost aduse şi în pragul funcţionarilor publici de la Primăria Craiova şi Consiliul Judeţean Dolj.

Costumaţi, ca de sărbătoare, membrii Grupului „Mellody” şi-au încheiat, ieri, programul artistic cu serbarea de Crăciun organizată la Complexul de Servicii Comunitare „Vis de copil” şi la Mall Craiova.