Cadouri de la Moş pentru copiii nevoiaşi din căminele de nefamilişti

0
246

Moş Crăciun a adus bucuria pe chipurile a 40 de copii care locuiesc în două dintre căminele de nefamilişti din Craiova, în cadrul unei acţiuni derulate de Organizaţia Municipală PSD Craiova, împreună cu femeile social-democrate. Întâmpinat cu tradiţionalele colinde, cântate de corul Teatrului Liric „Elena Teodorini” din Craiova, Moşul a venit încărcat cu daruri consistente pentru toţi copiii prezenţi la eveniment.

“Continuăm o mai veche prietenie pe care am legat-o cu copiii din două cămine de nefamilişti din Craiova. Sunt copii cu o situaţie materială mai puţin fericită, care poate nu ar fi avut bucuria să-l vadă pe Moş Crăciun anul acesta. În urmă cu un an, am mers să le ducem cadouri de Moş Nicolae, dar anul acesta i-am invitat în casa noastră. Am cântat împreună colinde, dar le-am oferit daruri din partea organizaţiei municipale a PSD Craiova şi a Organizaţiei de Femei a PSD. Noi sperăm să fie o seară cât se poate de frumoasă pentru cei 40 de copii care au venit alături de părinţii lor la sediul nostru. Vom duce mai departe această minunată tradiţie. Nu încercăm să facem nici un fel de politică, este un gest frumos şi cald să fim alături de copiii care nu sunt atât de norocoşi precum alţii”, a declarat preşedintele PSD Craiova, Mihai Fifor.

La rândul său, Manuela Godinel, preşedinta Organizaţie Municipale de Femei Craiova a PSD, le-a explicat celor 40 de copii prezenţi la eveniment că perioada sărbătorilor este una magică, în care cu toţii trebuie să credem în Moş Crăciun: “Vă mulţumim tuturor pentru că sunteţi alături de noi la acest eveniment foarte important pentru noi – întâlnirea cu Moş Crăciun pe care noi l-am aşteptat cu mare nerăbdare. Perioada care urmează este una magică, în care sentimentele bogatului şi ale săracului, copilului şi adultului vibrează la unison. Credem în magia Crăciunului şi în povestea lui Moş Crăciun şi ne-am gândit să aducem o bucurie pe chipurile acestor copii, oferindu-le daruri consistente”.