Candidatul PSD la Primăria Drăgoteşti, Lucian Vasile: Vom construi un dispensar medical modern

0
699

Lucian Vasile este candidatul PSD la Primăria comunei Drăgoteşti. A urmat cursurile Liceului Agricol Malu Mare, specializarea veterinar, apoi ale Facultăţii de Agronomie, specializarea Agricultură. De 30 de ani este tehnician veterinar în cadrul DSV Dolj în zona Drăgoteşti- Robăneşti, aşa că se poat spune că este cu adevărat un om al locului şi cunoaşte foarte bine zona şi locuitorii ei.

Candidatul social democrat este susţinut de fostul primar al comunei Drăgoteşti şi cunoaşte toate demersurile ce trebuie urmate pentru a conduce această localitate spre o dezvoltare la nivel european.

“În privinţa candidaturii mele la funcţia de primar al comunei Drăgoteşti aş vrea să încep prin a mulţumi fostului primar, Dumitru Dincă, pentru susţinerea şi încrederea pe care mi le acordă. Cunosc foarte bine evoluţia comunei în cei 24 de ani în care a condus primăria şi voi continua toate proiectele aflate în derulare, deoarece cred cu tărie că împreună vom continua să modernizăm comuna aşa cum merită. În ultimii ani s-au făcut schimbări extrem de importante pentru comună: avem acum alimentare cu apă şi canalizare, avem şcoli şi grădiniţe reabilitate, locuri de joacă pentru copii, drumuri asfaltate. Avem 22 de poduri peste râurile Teslui şi Brâncoveanca, râuri dificil de traversat în periodele în care plouă abundent”, a spus candidatul PSD la Primăria Drăgoteşti, Lucian Vasile.

Poduri peste râul Brâncoveanca şi podeţe consolidate

Programul de candidatură a lui Lucian Vasile vizează soluţii clare pentru problemele locuitorilor din comuna doljeană Drăgoteşti. Unul dintre proiectele prioritare ale candidatului social democrat este construirea unui dispensar medical modern pentru ca oamenii să se poată trata la ei în comună.

„Proiectele mele, în calitate de candidat la primăria Drăgoteşti, sunt în toate domeniile importante pentru nivelul de trai al locuitorilor.

Avem în vedere domeniul medical, şi de aceea vom construi un dispensar medical modern, care să asigure îngrijiri medicale de calitate, precum şi servicii de urgenţă. Este foarte important ca oamenii să se poată trata şi aici, la ei acasă.

Pentru siguranţa şi confortul stradal, vom moderniza sistemul de iluminat public, prin adăugarea altor 250 de stâlpi şi vom moderniza drumurile de interes local pe o raza de încă 7 kilometri. Am vorbit mai devreme despre podurile construite de fostul primar şi aş vrea să adaug faptul ca vom mai construi încă două poduri peste râul Brâncoveanca şi că vom consolida şanţurile şi podeţele din satele comunei Drăgoteşti.

De asemenea, vom amenaja luciul de apă de circa 2 hectare, un proiect necesar şi aşteptat de locuitorii comunei.

Nu am uitat nici cultura. Avem două cămine culturale, pe care le vom moderniza şi le vom dota corespunzător, astfel încât locuitorii din Drăgoteşti să aiba acces la spectacole organizate corespunzător, la activităţi culturale de care viaţa socială a comunei are nevoie”, a precizat Lucian Vasile.

Vreau să continui relaţia apropiată pe care o am cu oamenii

“Consider că sunt omul potrivit pentru a duce mai departe aceste proiecte, am căştigat de-a lungul anilor respectul şi încrederea oamenilor din cele şase sate ale comunei Drăgoteşti. În calitate de tehnician veterinar, am avut ocazia să îi cunosc pe toti locuitorii din zonă, să le aflu necazurile şi bucuriile, să le fiu alături la nevoie şi vreau să continui relaţia apropiată  pe care o am cu oamenii fiind, de data aceasta, în fruntea primăriei. Consider că aşa pot face mai multe pentru comuna din care sunt mândru să fac parte”, a încheiat candidatul PSD Lucian Vasile.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de ED PRESS COM S.R.L., portal – www.cvlpress.ro, CUI Mandatar financiar coordonator 21200019.