Vătăjelu, Rotariu şi R. Marin, la primele goluri pentru echipele lor

0
73

Fostul căpitan al Universităţii Craiova, Bogdan Vătăjelu, a înscris, miercuri, primul său gol pentru formaţia Sparta Praga, care s-a impus, în deplasare, cu scorul de 1-0, în faţa divizionarei secunde SC Znojmo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Cehiei. Olteanul a evoluat tot  mijlocaş stânga, post pe care a fost reprofilat în Cehia şi a marcat în minutul 26 cu piciorul drept. Vătăjelu (24 de ani) a jucat până în minutul 82, când i-a lăsat locul lui Zahustel.

Dorin Rotariu a marcat primele sale goluri pentru Mouscron, formaţie antrenată de Mircea Rednic, care s-a impus cu scorul de 3-1, pe teren propriu, în şaisprezecimile de finală ale Cupei Belgiei, în faţa echipei de ligă secundă Tubize.

În aceeaşi fază a competiţiei, Răzvan Marin a marcat şi el pentru Standard Liege, în meciul câştigat acasă cu 4-0 în faţa formaţiei de liga a treia KSK Heist.

Anderlecht Bruxelles s-a calificat şi ea în optimi, după 1-0 în deplasare cu Westerlo.  Nicolae Stanciu a intrat în minutul 71, iar Alex Chipciu a fost înlocuit în min. 63.