ALDE DOLJ: NOI RĂMÂNEM LIBERALI.DOMNUL TUȚĂ A ALES ALT DRUM

0
146

Deputat Ion Cupă, Președinte ALDE Dolj: ”I-am dat fostului nostru coleg Cristian Tuță, prin votul Biroului  Politic Teritorial al ALDE Dolj,  toată libertatea de a fi pesedist cu acte în regulă”

Biroul Politic Teritorialal ALDE Dolj a decis în unanimitate excluderea din partid a domnului Cristian Tuță, primarul comunei Bucovat, cel care s-a hotărât  cu câteva luni în urmă să fie alături de PSD Dolj.

Vrem să-i dăm posibilitatea domnului Tuță de a fi pe deplin devotat PSD dacă așa a ales.Noi cei din ALDE rămânem  liberali convinși. Dacă dânsul, ales primar pe listele ALDE, a descoperit brusc că e de stânga este opțiunea sa.Îi dorim succes ”- apreciază liderul ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă

 

ALDE Dolj are în prezent o rețea de organizații consolidate în toate cele 111 localități ale județului Dolj fiind deschisă tuturor celor care împărtășesc valorile liberalismului modern, principiile apărării drepturilor și libertăților cetățenilor.

ALDE Dolj și-a crescut puternic potențialul politic și electoral în ultimii doi ani.Sperăm într-un rezultat cu două cifre la nivelul județului, pe 26 mai.De pe o asemenea baza vom putea obține anul viitor prin votul doljenilor un portofoliu  extins de primari, consilieri locali, consilieri județeni care să ne acrediteze ca una din forțele politice principale ale Doljului”- a mai precizat liderul ALDE Dolj.

ALDE Dolj consideră că legislația trebuie clarificată astfel incât să fie reglementată mai clar situația primarilor care în timpul mandatului se orientează către o altă formațiune politică, explicit sau mascat.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ