10 motive pentru care PNL va învinge PSD pe 26 mai.

0
608
Duminica viitoare sunt alegerile europarlamentare. Concomitent, se desfășoară și un referendum pe tema justiției inițiat de președintele României, Klaus Iohannis. Mai mult decât niciodată, alegerile europarlamentare din acest an au o triplă miză: blocarea abuzurilor PSD din Justiție prin referendum, o reprezentare corectă a României în Parlamentul European și pierderea de către PSD a majorității obținute în 2016 prin minciună și manipulare. Pe 26 mai trebuie să mergem la vot pentru toate aceste motive, să votăm DA la referendum și PNL pentru Parlamentul European. De ce PNL? Iată 10 motive în care se poate regăsi orice om de bună credință din România:
  1. Partidul Național Liberal este singurul partid din România care poate învinge PSD.
PNL este cel mai mare partid de opoziție din România. În nenumărate rânduri, PNL a fost partidul la inițiativa căruia au fost blocate abuzurile majorității parlamentare PSD-ALDE – prin contestații la Curtea Constituțională, prin sesizări la Comisia de la Veneția, prin voturile în Parlamentul României. Majoritatea sondajelor dau PNL într-o luptă directă cu PSD, cap la cap, singurul partid cu potențial să doboare PSD.
  1. PNL este partidul care a dat președintele României și este partenerul acestuia.
Parteneriatul dintre PNL și președintele Iohannis se manifestă solid și în aceste alegeri în ce privește referendumul pe justiție. De altfel, președintele Klaus Iohannis a participat la două dintre mitingurile PNL unde și-a exprimat sprijinul pentru achipa liberală și lista pentru europarlamentare. ”Cea mai tare echipă cu cei mai buni candidați”, a spus Klaus Iohannis despre PNL.
  1. Partidul Național Liberal este partidul românesc cu cele mai mari realizări în Parlamentul European.
PNL se poate lăuda cu beneficii concrete obținute de europarlamentarii PNL la Bruxelles: eliminarea taxelor de roaming, 28 de milioane de euro drept despăgubiri pentru fermierii afectați de pesta porcină, subvenții mărite pentru agricultori, gratuități și burse de studii pentru tineri.
  1. PNL are de departe cea mai bună echipă, un mix de experiență, noutate și realizări concrete. Sunt oameni noi pe listă – Rareș Bogdan, Violeta Alexandru, Ciprian Ciucu. Sunt oameni cu experiență în administrație locală și centrală – Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Vasile Blaga și Dan Motreanu. De asemenea, sunt europarlamentari experimentați – Siegfried Mureșan, Adina Vălean, Daniel Buda.
  2. PNL este partidul cu cei mai buni aleși locali, cu fonduri de sute de milioane de euro atrase
Primarii și președinții de consilii județene liberali se detașează clar prin performanțele pe care le-au obținut în comunitățile lor. Orașele și județele pe care le conduc sunt în vârful listei privind calitatea vieții, absorbția de fonduri europene și modernizarea infrastructurii și patrimoniului. Cluj, Timișoara, Brașov, Arad, Oradea, Suceava, Sibiu, Sinaia, Mangalia – sunt toate exemple concludente de orașe și județe model.
  1. Partidul Național Liberal este cel mai puternic și respectat partid din România în Uniunea Europeană.
PNL este membru al celui mai mare partid din Parlamentul European – Partidul Popular European (PPE). Spre deosebire de PSD și ALDE, care au fost renegate de propriile partide la care sunt afiliate, PNL va sta în continuare la masa celor mai importante decizii din Europa.
  1. PNL este partidul cel mai vocal în apărarea justiției și a statului de drept.
Parlamentarii și europarlamentarii PNL au fost activi în blocarea tuturor inițiativelor abuzive ale majorității PSD-ALDE de a modifica legile justiției pentru a-i scăpa de dosarele penale pe Dragnea și gașca lui. Modificările la Codurile Penale nu sunt astăzi puse toate în aplicare, pentru că PNL a oprit asaltul PSD.
  1. PNL are celmai bun și concret program politic pentru Parlamentul European.
Cele mai importante obiective vizează un buget alocat României cel puțin egal cu cel din bugetul anterior și simplificarea procedurilor de accesare a fondurilor europene. Infrastructura rutieră, educația și sănătatea sunt, de asemenea, țintele predilecte ale programului PNL, un program scris de profesioniști.
  1. Partidul Național Liberal este singurul partid românesc cu orientare ideologică clară de centru-dreapta.
PNL are drept valori fundamentale: democrația, statul de drept, individul, drepturile și libertățile individuale, proprietatea privată și rolul minimal al statului în economie. Investițiile și mediu privat sunt o prioritate pentru PNL.
  1. PNL este partidul cu adevărat apropiat de oameni.
PNL a făcut eforturi și a reușit să impună în Parlamentul României creșterea alocațiilor copiilor. PNL crede că statul român are datoria să aibă grijă de cei care reprezintă viitorul României. Dincolo de asta, PNL are drept obiectiv alinierea pensiilor și salariilor românilor la nivelul veniturilor din Europa prin creșterea sănătoasă a economiei.
 La comanda PNL, cod unic mandatar 41190007 , executat de SC ED PRESS COM SRL