Un tată inconştient, din Pleniţa, i-a pus viaţa în pericol propriului fiu, în vârstă de … 9 ani, punându-l să conducă autoturismul

0
342

Aseară, poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Plenița au fost sesizaţi prin apel 112, de un bărbat de 28 de ani, din Plenița, cu privire la faptul că, pe strada “Pieței”, din localitate, s-a produs un accident rutier. La volanul autoturismului implicat în eveniment se afla un copil în vârstă de … 9 ani, căruia tatăl inconştient i-a încredinţat maşina, punându-i viaţa în pericol.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că în jurul orei 18.00, un bărbat de 46 de ani, din Pleniţa, i-ar fi încredinţat un autoturism, pentru a-l conduce pe drumurile publice, fiului său minor, în vârstă de 9 ani, din aceeaşi localitate, iar la intersecţia străzilor “Pieţei” şi “Stadionului”, din Pleniţa, a executat manevra de întoarcere, acroşând un microbuz, condus de un tânăr de 28 de ani, din Pleniţa. În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale. Cei în cauză au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și încredințarea unui vehicul spre a fi condus de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie, prin unitatea de Parchet competentă.