Poker pentru Messi în meciul cu Eibar

0
89

Lionel Messi a marcat patru goluri pentru FC Barcelona în partida câştigată pe teren propriu, cu scorul de 6-1, în faţa formaţiei Eibar, în etapa 5-a din Primera. Messi a deschis scorul în minutul 21, din penalty, iar apoi a mai punctat de trei ori în repriza secundă (min.59, 62 şi 87), ajungând astfel la nouă goluri marcate în primele cinci etape. Argentinianul de 30 de ani a marcat de 2 ori şi în Campions League, contra lui Juventus, având un start de sezon fulminant. Messi are 519 goluri în 591 de meciuri pentru FC Barcelona, la care se adaugă alte 34 de goluri înscrise în partide amicale.

Celelalte goluri ale catalanilor au fost marcate de brazilianul Paulinho (min.38) şi de Denis Suarez (min.53), în timp ce penru Eibar a punctat Sergi Enrich, în minutul 57. Uruguayanul Luis Suarez a fost menajat de antrenorul Valverde.

Valencia a învins cu 5-0 pe Malaga, pe Mestalla, iar italianul Simone Zaza a reuşit un hat-trick pentru “lilieci”, în minutele 54, 60 şi 63, celelalte goluri fiind înscrise de Santi Mina (min.17) şi Rodrigo Moreno (min.86).

Campioana Real Madrid va evolua pe teren propriu cu Betis Sevilla, astăzi, când se mai joacă: Athletic Bilbao — Atletico Madrid, Leganes — Girona, Deportivo La Coruna — Alaves şi FC Sevilla — Las Palmas. Joi urmează se dispută: Villareal — Espanyol Barcelona, Celta Vigo — Getafe şi Levante — Real Sociedad.

FC Barcelona este liderul clasamentului, cu maximum de puncte (15), urmată de FC Sevilla — 10 puncte (4 jocuri), CF Valencia — 9 puncte, Real Sociedad — 9 puncte (4 jocuri), Real Madrid — 8 puncte (4 jocuri) etc.