Mulţescu admite că a fost surclasat tactic de Săndoi: „Am fost surprinşi”

0
319

multescu aDin declaraţii, antrenorul Craiovei pare să fi văzut totuşi alt meci, considerând că echipa sa a avut superioritate netă, deşi oaspeţii au fost mult mai periculoşti

Antrenorul Universităţii Craiova, Gigi Mulţescu, începe să-şi releve „calităţile” care probabil l-au îndepărtat rapid de la toate cluburile pe la care a umblat. Mulţescu a „spart” vestiarul, neglijând constant jucători de bază, care au ajuns rezerve sau chiar în afara lotului, iar alţii joacă doar pe foaie, fiindcă au randament modest, sub potenţial, pe teren. Mai mult, din punctul său de vedere, fotbalul pare să arate altfel decât îl văd suporterii şi presa. Mulţescu spune că Universitatea a avut „o groază de ocazii” cu Chiajna, deşi raportul acestora a fost în favoarea oaspeţilor, iar prima repriză a fost controlată net de ilfoveni. Tehnicianul admite totuşi că l-a surprins tactic Emil Săndoi, prin schimbarea sistemului defensiv şi o abordare mult mai agresivă, în special pe partea lui Popov, care a jucat din nou fundaş dreapta, deşi exista şi varianta Dumitraş, neagreată însă de tehnicianul Ştiinţei. „În afară de primele cinci minute, în care am fost surprinşi de un joc mai ofensiv al lor, cu presing avansat, după aceea am pus stăpânire pe joc, am controlat meciul în mare măsură. Am avut o groază de ocazii, faze multe de poartă, numai că ne lipseşte ultima execuţie. În continuare, producem ocazii, doar că ratăm. Ne-am descoperit, am riscat, iar fotbalul ne-a pedepsit, poate prea dur: nu meritam să luăm gol scos din pălărie. A fost o întâmplare, cu puţin exterior, dacă o prindea bine, mingea era în braţele portarului. Chiajna a schimbat sistemul de joc, au riscat şi ne-au surprins, au avut superioritate în special pe partea lui Popov. Nu consider însă că am avut două meciuri slabe, ci doar două meciuri pe care nu le-am câştigat” spune Mulţescu, adăugând că Mateiu nu a fost utilizat în ultima vreme deoarece a negociat transferul la altă echipă, acesta nemaifiind însă de actualitate.

Emil Săndoi, aplaudat la scenă deschisă de fani, a avut un discurs echilibrat: „Noi puteam faec diferenţa în prima repriză, dar am avut un ghinion teribil, mai ales că am primit gol în zona în care pierdusem un fundaş. Rezultatul este echitabil, sunt satisfăcut că am revenit în joc. Mulţumesc fanilor pentru modul cum m-au primit aici, am jucat 15 ani la această echipă şi am antrenat-o în trei rânduri, cu rezultate bune. Mă bucur că Universitatea are rezultate bune, are potenţial de a termina pe podium, fiindcă sunt mulţi jucători aflaţi la al treilea an aici”.