Alb-albaştrii sub lupă

0
273

meciCalancea – Ca şi în restul sezonului, a apărat foarte bine, dar l-a surprins execuţia lui Constantinescu, era greu să se opună.

Popov – Mutat pe vreo trei posturi în acest campionat, bulgarul nu mai ştie nici el ce joacă. N-a venit cu vreo centrare utilă, în apărare a avut mari probleme după introducerea lui Serediuc. Niciuna dintre variantele lui Mulţescu nu a confirmat ca fundaş dreapta şi totuşi antrenorul nu-i oferă o şansă şi lui Dumitraş.

Kay – Deşi a făcut un meci destul de bun, ca şi celelalte din actuala stagiune, n-a mai reuşit să se impună în jocul aerian, unde Pena a avut prim-planul în permanenţă, inclusiv la două lovituri de cap prin care putea înscrie. A apărut o dată şi în careul advers, dar n-a reuşit să reia prea bine, mingea venindu-i puţin în spate.

Acka – Joc decent al ivorianului, şi el a avut mari probleme cu Pena. Totodată, Grădinaru l-a depăşit prea uşor în prima repriză, când Acka a primit şi galben, el fiind atent mai mult la adversar decât la minge.

Vătăjelu – Printre remarcaţii partidei, a avuit câteva acţiuni ofensive bune, un şut a trecut puţin pe lângă poartă, iar la o pătrundere în careul advers a ezitat să tragă, deşi avea culoar.

Madson – La fel ca la Cluj, a fost cel mai bun jucător al Craiovei. A recuperat, a ieşit cu mingea la picior din defensivă, protejând excelent, a avut câteva servicii bune. Din păcate, nu-şi reglează şutul puternic, continuă să irosească lovituri

Ivan – Două incursiuni încheiate cu centrări şi un şut pe colţul scurt, în plasa laterală, cam atât în dreptul lui Ivan, care nu este nici pe aproape de forma din 2015. În plus, l-a cam lăsat singur pe Popov în multe faze, oaspeţii având superioritate în acea bandă. Singurul jucător al Craiovei care ar putea să facă diferenţa parcurge o perioadă slabă. Se crede deja un star şi s-ar putea rata înainte de a i se pune ştampila de fotbalist. După meci câţiva copii îl aşteptau pentru autografe şi poze, însă Ivan n-a avut timp pentru ei. „Să vină săptămâna viitoare!” le-a transmis „vedeta”.

Băluţă – Foarte activ, determinat, dar din păcate a avut puţine realizări. A executat bine lovitura liberă de la 20 de metri, dar Bălgrădean a scos de sub bară. Sezonul acesta are altă atitudine, pozitivă, face bine şi faza de apărare.

Nuno Rocha – Prestaţie modestă, nu s-a implicat în nicio acţiune periculoasă.

Bancu – Continuă pasa proastă, deşi paradoxal, a apărut în cele mai importante faze ale jocului, pasând la golul lui Măzărache şi ratând cea mai mare ocazie, la 1-0, când a tras prost, în Bărboianu. A mai bifat şi un şut cu dreptul în prima parte, pe lângă poartă. Multe pase greşite pe parcursul jocului şi nu pare pregătit fizic să reziste 90 de minute.

Măzărache – S-a zbătut mult în avanposturi, dar a avut puţine mingi utile. Remarcabilă faza golului, demarcarea, preluarea şi şutul, toate în viteză.

Zlatinski – A părut deranjat că Mulţescu l-a lăsat pe bancă în ultimele două meciuri şi când a intrat a greşit multe pase, n-a fost în apele sale. Zlatinski, Mateiu şi Dumitraş sunt indezirabili, se pare, pentru Mulţescu.

Gustavo – A încercat să se implice în joc, dar nu i-a ieşit nimic, atacurile Craiovei de pe final au fost precipitate, mai periculoşi au fost tot oaspeţii.

Rambe – Când te uiţi la jucători ca Nemec, Omrani, Maric, etc debutează cu gol în Liga I şi la Craiova Rambe şi Gustavo au avut atâtea şanse şi nu au confirmat este cazul să ne punem semne de întrebare în privinţa celor care decid transferurile la Universitatea.