Tenis de masă – argint pentru o craioveancă la Balcaniadă

0
118
Sportiva craioveană Luiza Popescu, antrenată de prof. Cătălin Georgescu, a participat împreună cu lotul național de junioare 1 la Campionatele Balcanice de Tenis de Masă, care au avut loc în perioada 12-16 iunie, la Skopje – Macedonia.
În proba pe echipe, România a obținut medalia de argint, după ce au pierdut în finală de la echipa Turciei cu scorul de 1-3. În grupe, România a câștigat în fața Serbiei scor 3-1,  Bulgariei scor 3-0 și Macedoniei scor 3-0. În semifinală, cu Bosnia-Herțegovina a fost 3-0.
În proba de dublu fete, echipa formată din Ana Barbu și Luiza Popescu, a pierdut întrarea în semifinală, scor 1-3 cu Turcia, iar la dublu mixt, echipa Luiza Popescu – Mihai Pop au pierdut în faţa Serbiei, scor 0-3.
Luiza Popescu va participa la un cantonament de pregătire cu lotul național de junioare la sfârșitul lunii, la Slatina, sub conducerea d lui prof. antrenor lot național junioare Petre Arnautu.
“Doresc să îi felicit atât pe sportivii, cât și pe antrenorii participanți la Campionatele Balcanice pentru rezultatele obținute și le doresc succes la Campionatele Europene de Tenis de Masa care vor avea loc în luna iulie la Ostrava – Cehia” a declarat prof. Georgescu.