Capătă experienţă profesională internaţională

0
230

tineriAIESEC Craiova le oferă tinerilor oportunitatea de a se dezvolta profesional si personal prin intermediul stagiilor de pregătire profesională cu ajutorul programului Global Talent.

Programul Global Talent reprezintă şansa de dezvoltare a carierei profesionale a tinerilor, într-un mediu internaţional, aceştia putând pleca în ţări precum Turcia, Polonia, Austria, Spania şi Vietnam.
Printre criteriile de înscriere se numără nivelul limbii engleze avansat, vârsta cuprinsă între 18 şi 29 de ani cât şi o experienţă de minim trei luni în domeniul pe care se aplică.

Durata unui stagiu profesional Global Talent este între 6 săptămâni şi 18 luni, participanţii având minim 35 de ore de lucru pe săptămână, domeniile pe care pot aplica sunt: Educaţie, Marketing, IT, Inginerie şi Vânzări, salariul fiind unul lunar. Tnerii se pot înscrie pe site-ul oficial al organizaţiei, https://register.aiesec.ro/gt/gt-registration.php .

“Acest program a fost dezvoltat ca o soluţie pentru cei care doresc să-şi practice aptitudinile într-o companie din străinătate, în acelaşi timp clădindu-şi o reţea de contacte la nivel mondial.” declară Adrian Cioc, vicepreşedinte internship-uri internaţionale.

Intershipurile pentru studenţi se practica din anul 1991. Organizaţia însă, are o evidenta clară a studenţilor din Craiova care au beneficiat de astfel de cursuri de pregătire profesională începând din 1999, fiind înscrişi aproximativ 100 de tineri.