Încep recrutările pentru pompieri

0
244

În anul 2016, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj recrutează candidaţi pentru concursurile de admitere organizate de instituţiile de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi ale M.A.I. Recrutarea candidaţilor pentru concursul de admitere – sesiunea 2016, pentru instituţiile de învăţământ ale M.A.I., se va face pentru următoarele instituţii de învăţământ: Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Pompieri – 35 locuri (din care 1 pentru romi); Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu – 33 locuri; Academia Tehnică Militară Bucureşti – 44 locuri; Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti – 224 locuri (din care 2 locuri pentru romi). Durata studiilor este de 4 ani la

Facultatea de Pompieri şi la Academia Tehnică Militară; de 3 ani la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu şi de 2 ani la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti. Informaţii privind graficul admiterii, datele de prezentare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia vor putea fi accesate la următoarele adrese de web: www.academiadepoliţie.ro, www.şcoaladepompieri.ro, www.armyacademy.ro, www.mta.ro, www.igsu.ro.

Persoanele interesate pot obţine informaţii de la personalul cu atribuţii de recrutare de la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj cu sediul în municipiul Craiova, strada „Henry Ford” (1863-1947) nr. 14, telefon 0251.510126, interior 27124.