Se amână punerea în vânzare a biletelor FITS 2020

0
547

        Organizatorii Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) au anunţat pe site-ul oficial că se va amâna punerea în vânzare a biletelor pentru ediția 2020. FITS urma să aibă loc în perioada 12-21 iunie și urma să promoveze excelența în artele spectacolului.

„De douăzeci și șapte de ani Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu scrie istoria artelor spectacolului în Europa Centrală și de Est. Vremurile pe care le trăim redefinesc realitatea și viețile noastre, dar avem credința puternică și convingerea că normalitatea va triumfa și vom depăși această perioadă tulbure. Întreaga echipă a festivalului lucreză în continuare pentru pregătirea acestei ediții a festivalului și este în permanentă legătura atât cu autoritățile statului român cât și cu toți artiștii invitați la festival, dar la fel cum am menționat în repetate rânduri, de la debutul acestei situații epidemiologice, TNRS și FITS nu vor ezita să ia orice măsură necesară, recomandată de autorități, care să contribuie la reechilibrarea situației și mai ales la siguranța comunității.”,  a declarat Constantin Chiriac, Președinte FITS, potrivit hotnews.ro.

Președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu a mai spus că „pe durata stării de urgență instituite, suntem nevoiți să amânăm punerea în vânzare a biletelor. În lumina temei pe care FITS o propune publicului în acest an, Puterea de a crede / Empowered, vă îndemn să rămânem optimiști și uniți în dragostea pentru teatru, pentru artă, pentru frumos! Vă doresc tuturor sănătate și sper să ne putem revedea cu bine la Sibiu, pentru ca sub soarele de vară să ne bucurăm de miracolul teatrului și al tuturor artelor spectacolului.”