La spital, după ce s-au încăierat în fața unui club din Craiova

0
351

Doi craioveni, ambii „cunoscuți” ai oamenilor legii, sunt pe patul de spital în acest moment, în urma unei încăierări petrecute la sfârșitul săptămânii trecute, vineri dimineața, în stradă, în fața Clubului Diamond de pe Calea București. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au deschis o anchetă în acest caz.

Protagoniștii scandalului sunt Marian Sandu fost Cristescu zis Fibră, de 42 de ani, din Craiova, și Florin Nicolae Dirivan zis Fulgerică. Din câte se pare, cei doi au băut la Diamond Club, de pe Calea București din Craiova, în noaptea de joi spre vineri, apoi, dimineața, în jurul orei 5.00, au ieșit afară și au fost implicați într-o încăierare în care s-au folosit cuțite, ambii fiind răniți. Cei doi au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde Marian Sandu a intrat în comă. Din câte se pare, urmează să fie transportat la o unitate medicală din București. A fost deschisă o anchetă în urma încăierării, polițiștii și procurorii încercând să stabilească cu exactitate ce s-a petrecut acolo și cine este vinovat de incident. Până la lămurirea tuturor aspectelor, anchetatorii sunt zgârciți cu informațiile, însă până în acest moment nu s-a dispus nici o măsură privativă de libertate.

„La Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj s-a înregistrat o cauză cu privire la incident și se fac verificări pentru stabilirea participației penale a persoanelor implicate”, ne-a declarat procuror Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.