Ryanair a lansat o nouă rută din Bucureşti către Paphos,

0
104

ryanairRyanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, astăzi, 19 septembrie, a lansat o nouă rută din Bucureşti către Paphos, cu o frecvenţă de trei zboruri săptămânale, începând din aprilie 2018, prima din noile rute ale orarului Bucureşti Vara 2018.Programul complet de vară pentru 2018 va fi publicat şi disponibil pentru rezervări într-o etapă viitoare, în această toamnă.

 Clienţii români şi vizitatorii pot acum să se aştepte la tarife chiar mai mici şi să se bucure de ultimele îmbunătăţiri pentru consumatori ale programului “Always Getting Better”, care include:

          20 de rute Air Europa din Madrid, la vânzare pe Ryanair.com

•           Zboruri de conexiune pe Roma Fiumicino şi Milano Bergamo, cu alte aeroporturi care vor urma

•           Un nou parteneriat cu Erasmus Student Network, oferind reduceri şi o platform de călătorii dedicată

•           Control vocal Alexa pentru rezervarea zborurilor, hotelurilor şi a situaţiei zborurilor pe Ryanair.com

Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

 “Ryanair este încântată să anunţe o nouă rută din Bucureşti către Paphos, care va fi operată cu o frecvenţă de trei zboruri săptămânale, începând din aprilie, prima din noile rute ale orarului Vara 2018 Bucureşti, care va fi disponibil pentru rezervări, în septembrie, pe Ryanair.com.

 Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri din Bucureşti, de la doar 7.99€ pentru călătorii în octombrie şi noiembrie, care sunt disponibile acum pentru rezervări până la miezul nopţii, Joi, 21 septembrie. Pentru a evita epuizarea locurilor promoţionale, clienţii trebuie să se grabească şi să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”