Seniorii craioveni au participat la Serbarea Culturală a Verii

0
71

Asociaţia Pensionarilor Civili “Mihai Viteazul” susţine Craiova pentru a deveni Capitală Culturală Europeană în anul 2012. În acest sens, ieri, peste 150 de seniori din Bănie au participat la Serbarea Culturală a Verii, care s-a desfăşurat în grădina de vară a restaurantului “Craiova”.

Provocați de muzica bună, pensionarii s-au prins în nenumărate hore, care mai de care mai antrenante. De asemenea, seniorii s-au bucurat şi de prezenţa unor invitaţi de seamă, printre aceştia numărându-se şi primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, care i-a felicitat pentru evenimentul organizat şi i-a asigurat pe cei cu pensia sub 1.000 de lei că vor avea în continuare gratuitate la transportul în comun.

«Au răspuns invitaţiei noaste primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, directorul RAT Craiova, Radu Preda, precum şi directorul RADPFL, Florin Lungu. Acest eveniment organizat de Asociaţia Pensionarilor Civili “Mihai Viteazul” înseamnă întâmpinarea verii şi sărbătorirea seniorilor Băniei. Este prima ediţie, dar va deveni un eveniment tradiţional pe care îl vom organiza în fiecare an la sfârşitul lunii mai. De asemenea, încercăm astfel ca şi noi, pensionarii, să susţinem candidatura Craiovei la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021”», a spus Marian Trifan, preşedintele Asociaţiei Pensionarilor Civili “Mihai Viteazul”.