Iohannis: Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc în vestul ţării

0
88

klausPreşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, un mesaj în urma furtunilor puternice care au avut loc în Vestul ţării, afirmând că autorităţile au obligaţia să ia toate măsurile necesare pentru a gestiona cât mai eficient această situaţie de criză.

„Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc în cursul acestei zile în vestul ţării, unde, în urma unor furtuni puternice, mai multe persoane şi-au pierdut viaţa, alte zeci au fost rănite şi s-au înregistrat daune materiale semnificative. Transmit condoleanţe familiilor îndoliate şi multă sănătate tuturor celor care au fost răniţi în aceste tragice circumstanţe. Autorităţile au obligaţia să ia toate măsurile necesare pentru a gestiona cât mai eficient această situaţie de criză.”, se arată în mesajul preşedintelui Klaus Iohannis.

Reprezentanţii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă au fost convocaţi, duminică, la sediul Prefecturii Timiş, în urma furtunii puternice din cauza căreia doi oameni au murit la Timişoara, iar cel puţin cinci persoane au fost rănite.