Become, proiectul destinat studenţilor marca AIESEC

0
81

studentiAIESEC Craiova le oferă studenţilor posibilitatea de a aprofunda cunoştinţele dobândite la facultate prin intermediul proiectului Become. Începând cu data de 18 septembrie tinerii se pot înscrie online pentru a participa la proiect unde vor lua parte la training-uri de specialitate. Durata de desfăşurare a proiectului este 6 octombrie-17 decembrie.

Become este un proiect de educaţie non-formală din ciclul de dezvoltare pentru tineri, acesta îi ajută pe participanţi să exploreze o varietate de drumuri în carieră, să înţeleagă care sunt oportunităţile reale de pe piaţa muncii. Tineri care aleg acest proiect vor avea ocazia să ia parte la training-uri susţinute de către voluntari internaţionali dar şi de către companiile partenere.

Durata de desfăşurare a proiectului este de 6 săptămâni iar tinerii au ocazia să înveţe mai multe despre anumite domenii precum Marketing, Vânzări şi Resurse Umane. Experienţa de care vor avea parte participanţii va fi una calitativă, deoarece aceştia vor primi îndrumare de la voluntarii internaţionali cât şi de la trainerii companiilor, vor avea posibilitatea de a intra în contat cu persoane din diferite colţuri ale ţării şi cel mai important vor ieşi din zona de confort.

Înscrierile pentru acest proiect se pot face online pe site-ul www.aiesec.ro iar începând cu data de 16 octombrie membri AIESEC vor fi prezenţi şi în universitate pentru a le prezenta studenţilor beneficiile proiectului.

AIESEC este o organizaţie internaţională de studenţi, non-guvernamentală, apolitică, non-profit şi care este prezentă în peste 126 de ţări şi teritorii din întreaga lume şi are ca scop dezvoltarea abilităţilor de leadership ale membrilor săi.