ALDE DOLJ:RECONSTRUCȚIE PENTRU PERFORMANȚĂ

0
450
Deputat Ion Cupă, Președinte ALDE Dolj:”Am început procesul de revitalizare a organizațieijudețene. Avem resurse de voință să reluăm parcursul ascendentși să câștigăm încredereacât mai multor doljeni”
 Conducerea ALDE Dolj s-a reunit joi seara pentru a decide asupra măsurilor necesare pentru o mai bună pregătire a organizației in vederea  celor trei runde de alegeri care  vor avea loc in urmatoarele 18 luni.
In urma evaluarii riguroase a rezultatelor obținutei la alegerile europene din 26 mai s-a decis ca toti responsabilii zonali, membrii Biroului Politic Teritorial si ai Biroului Municipal Craiova, coordonatori ai organizatiilor locale care au obtinut rezultate sub media judeteană sa facă un pas inapoi, prezentându-și demisiile.Forurile statutare vor stabili  noua componență a echipelor de conducere. In cadrul sedinței conducerii judetene a ALDE s-a decis cooptarea unor oameni noi in structurile ALDE, acest proces urmand a continua in perioada imediaturmatoare.Astfel in pozitia de vicepresedinte interimar al ALDE Dolj a  fost desemnată doamna Amelia Drăcea, medic la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova iar in pozitia de presedinte interimar al TLDE Craiova, Cătălin Gavrilă, student la Facultatea de Inginerie din Craiova.
Conducerea ALDE Dolj a demarat tot joi seara evaluarilefiecareiorganizatii locale in cadrul unor reuniuni de analiza pe diferite categorii  de performanta electorala.
Astfel presedintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă s-a întalnit cu liderii celor 23 de organizatii locale care au obtinut peste 8% la alegerile europene din 26 mai.Acestia au primit felicitari si indemnul de a consolida acest rezultat bun, de a sprijini organizatiile ALDE din vecinatatea lor care au obtinut rezultate mai slabe la alegerile europene.
Aceste reuniuni vor continua in perioada urmatoare cu evaluarea celor 21 deorganizatii care au obtinut intre 5-8% si apoi cu cea privind organizatiile care au obtinut sub 5%, aici urmand a fi gasite cele mai bune solutii pentru abordarea cu succes a alegerilor care vor urma.
ALDE Dolj precizeaza că va continua parteneriatul inceput in urma cu doi cu primarul comunei Sadova, Eugen Safta care se dovedeste a fi un foarte bun edil si un om de echipăperformant.
Multumescincă o data celor 15000 de doljeni care prin votul lor si-au aratatincrederea si sustinerea  pentru noi. Votul lor ne onoreaza si ne obligă.Vom corecta ce nu a mers bine la aceste alegeri, vom face schimbarile necesare pentru a castigaincrederea cat mai multor doljeni la alegerile care urmeaza”- a declarat la finalul sedintei deputatul Ion Cupa, liderul ALDE Dolj.
BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ