Fotbal: Gerrard ar putea reveni la Liverpool, dar în alt rol decât cel de jucător! Ce post i s-a oferit

0
54

Steven Gerrard s-ar putea întoarce după un an şi jumătate la echipa de suflet. Liverpool vrea să-l aducă în staff-ul tehnic pe fostul său căpitan, care şi-a încheiat aventura la Los Angeles Galaxy, după eliminarea californienilor din semifinalele Conferinţei de Vest a MLS.

Directorul Academiei lui Liverpool, Alex Inglethorpe, e gata să-i ofere un loc la centrul de copii şi juniori mijlocaşului în vârstă de 36 de ani, iar presa engleză susţine că negocierile dintre cei doi se află într-un stadiu avansat.

Am mai multe opţiuni de a juca şi de a antrena, însă trebuie să mă gândesc şi să iau o decizie în următoarele două-trei săptămâni“, a anunţat Gerrard.

 Fostul căpitan al lui Liverpool e dorit ca jucător de doi dintre foştii săi antrenori, Brendan Rodgers şi Rafa Benitez, la Celtic, respectiv Newcastle.

Steven Gerrard a jucat ultimul meci pentru Liverpool în mai 2015, însă a declarat încă din acel moment că visează să revină cât mai curând pe Anfield: “Nu vreau să spun adio pentru că sper că uşile vor fi mereu deschise pentru mine. Acest club a fost şi va fi o parte importantă din viaţa mea“.

710 meciuri a jucat Gerrard pentru Liverpool, între 1998 şi 2015, reuşind 186 de goluri.

 

9 trofee a cucerit “Stevie G”alături de trupa de pe Anfield: Liga Campionilor, Cupa UEFA, Supercupa Europei, două Cupe, trei Cupe ale Ligii şi o Supercupă a Angliei