A murit sub roţile trenului

0
158

O altă tragedie s-a petrecut, ieri dimineaţă, între Cernele şi Işalniţa, pe calea ferată. Din primele cercetări se pare că o femeie în vârstă de 81 de ani şi-ar fi pus capăt zilelor, aruncându-se în faţa unui tren de marfă. Poliţiştii Biroului de Transporturi Feroviare au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care femeia şi-a pierdut viaţa, dacă este vorba despre un accident sau despre sinucidere.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au fost solicitaţi, ieri-dimineaţă, în jurul orei 9.30, între Cernele şi Işalniţa, unde o femeie fusese lovită de tren. La faţa locului a fost trimis un echipaj de prim ajutor al Secţiei de Pompieri Craiova, însă, pentru că victima decedase, a fost chemată o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Dolj, cu medic ce poate constata oficial decesul.

La locul tragediei au ajuns şi poliţişti de la Biroul de Poliţie Transporturi Feroviare Dolj, constatând că femeia nu avea nici un fel de documente asupra sa. Mecanicul trenului marfar 80550-1, care venea de la Bradu încărcat cu combustibil pentru CET Işalniţa, le-a explicat oamenilor legii că, în ciuda semnalelor acustice folosite, femeia nu s-a îndepărtat de la calea ferată ci, dimpotrivă, s-a aruncat în faţa trenului şi nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

După finalizarea cercetării la faţa locului, cadavrul a fost scos de sub roţile trenului şi depus la morgă. Ulterior, în cursul după-amiezii, s-a reuşit identificarea femeii, Elena B, de 81 de ani, din satul Albeşti, comuna Şimnicu de Sus. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.