4th International Conference Educational Role of Language la Facultatea de Litere

0
121

În perioada 17-18 iunie 2019, Facultatea de Litere a Universității din Craiova va găzdui cea de a patra ediție a conferinței internaționale Educational Role of Language – From theory to practice, from practice to theory, organizată în parteneriat cu University of West London (Marea Britanie), Education Academy of Vytautas Magnus University (Lituania) și Universitatea din Gdańsk (Polonia).

Conferința oferă un cadru propice pentru dezbateri asupra raportului dintre limbă, pe de o parte, și educație, cultură, metodologie și personalitate, pe de altă parte. Aceste relații vor fi aprofundate din perspectiva determinărilor teoretice și a manifestărilor practice.

Conferința va include prezentări și comunicări susținute de cercetători din 16 țări din Europa, Asia și America de Nord: România, Polonia, Norvegia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Islanda, Lituania, India, Oman, Georgia, Ungaria, Bulgaria, Federația Rusă, Coreea de Sud, Japonia, Slovacia.

Lucrările conferinței se vor desfășura în Aula „Mihai I al României”, clădirea centrală a Universității din Craiova și la Casa Universitarilor. Coordonatorii conferinței: Conf.univ.dr. Monica Tilea, Universitatea din Craiova ;i Dr. Michał Daszkiewicz, Universitatea din Gdansk