Femeie rănită grav după ce a fost lovită de un motostivuitor

0
114


O femeie în vârstă de 70 de ani, a fost rănită grav, ieri, la Târgul de săptămână de pe strada „Caracal” din Craiova, de un motostivuitor al cărui conducător a fugit. Acesta s-a prezentat ulterior la Poliție și a explicat că fugise de frică să nu fie bătut de oamenii din târg.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, polițiștii Secției 2 Craiova au fost anunțați, ieri, în jurul orei 11.00, că în Târgul de săptămână din Craiova de pe strada „Caracal”, s-a produs un accident grav. Din cercetări a reieșit că un bărbat ce manevra un motostivuitor, în timp ce aranja paleți, a accidentat-o pe Elena Băiculescu, de 70 de ani, din comuna doljeană Grecești. Imediat după incident conducătorul motostivuitorului a fugit, iar femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. În urma investigațiilor de specialitate s-a stabilit că a suferit multiple fracturi, rămânând internată.

Ulterior, la sediul Secției 2 Poliție Craiova s-a prezentat Florin Totoroață, de 30 de ani, din comuna Țuglui, care a declarat că el conducea motostivuitorul și a fugit din târg de frica oamenilor care se strânseseră și-l amenințau cu bătaia.

 „Bărbatul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, inspector principal Alin Apostol.