Cetăţean din Bangladesh depistat ilegal în Craiova

0
80

Poliţiştii Serviciului pentru Imigrări Dolj, în urma unor verificări specifice pe linia combaterii migraţiei ilegale, au depistat un cetăţean din Bangladesh, în vârstă de 28 de ani, care a trecut fraudulos frontiera de stat a României. Pe numele acestuia au fost întocmite acte de constatare a săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat 9intrare), conform art. 70, alin. 1 din O.U.G. 105/2011 privind frontiera de stat a României.

În aceste condiţii, poliţiştii Serviciului au emis pe numele bărbatului o Decizie de returnare sub escortă şi au instituit consemnul nominal de nepermitere a intrării în ţară pentru o perioadă de 5 ani, fiind condus la Punctul de Trecere a Frontierei „Henri Coandă” şi returnat de pe teritoriul României.

„Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale la sediul Serviciului pentru Imigrări Dolj, din strada „Amaradia” nr. 32-34, la numărul de telefon 0251/407.500, interior 20317, 20323, 20265, sau vizitând site-ul public la adresa www.ori.mai.gov.ro”, au precizat reprezentanţii Serviciului pentru Imigrări Dolj.