Cosmin Vasile, candidatul PSD la CJ Dolj : ” Vom merge în fiecare localitate şi le vom spune oamenilor cum împarte Guvernul ţara în două”

1
426

Candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile, a declarat,  astăzi, într-o conferinţă de presă, că la nivelul judeţului sunt diferenţe mari la sumele alocate de Guvern din fondul de rezervă unor localităţi de aceeaşi mărime şi cu nevoi asemănătoare, în condiţiile în care nu se cunosc criteriile de distribuire. “Guvernul practic a împărţit ţara în două: o Românie cu primari PNL, de care au grijă, şi o Românie cu acele comunităţi care au nevoile lor şi de care nu ţin cont. Vom merge şi le vom spune oamenilor, şi la Cerăt şi la Celaru, localităţi la fel de mari, de ce sumele pe care le-au primit sunt atât de diferite, de ce sunt diferenţe de la 250.000 lei la 800.000 lei. Vom merge în fiecare localitate şi le vom spune oamenilor cum împarte Guvernul ţara în două, pentru că şi acum, pe 27 septembrie, şi pe 6 decembrie, oamenii au posibilitatea să aleagă”, a spus Cosmin Vasile.

La rândul său, preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, a afirmat că şi la Consiliu Judeţean există un fond de rezervă utilizat pentru problemele stringente în general, un buget care a fost votat în unanimitate, după ce a fost discutat cu toţi consilierii şi totul s-a făcut transparent. “Ne exprimăm indignarea faţă de lucrurile care s-au întâmplat în ultimul timp, respectiv de modul în care Guvernul a înţeles şi a ales să procedeze într-un fel pentru localităţile peneliste şi în alt fel pentru localităţile pesediste, cu banii aflaţi la dispoziţia primului-ministru, din fondul de rezervă. Avem şi noi la CJ un fond de rezervă şi ne-am îndreptat către problemele stringente în general, cele care ţin de calamităţi, iar atunci când am avut de împărţit bani, cum a fost bugetul, de 16 ani de când conducem acest judeţ, bugetul a fost votat în unanimitate, după ce a fost discutat cu toţi consilierii. Am făcut în aşa manieră încât să fie transparent şi să avem un criteriu după care se dau banii, în special acele criterii care au putut fi comensurabile şi care se referă la numărul populaţiei sau la suprafaţa de teren din intravilan”, a spus Ion Prioteasa.

1 COMENTARIU

  1. poate mai aruncati vreo privire si asupra modului cum decurge instalarea de containere de-astea intergalactice cu 5G pentru gunoi. la noi la bloc langa statia 41 pe bd. dacia sunt de ceva vreme 4 gauri si doar 3 cosmelii deasupra. pariez ca suficient de curand o sa gasiti vreun cautator-scormonitor cazut inauntru …

Comments are closed.