Cioloş: România, alături de poporul francez

0
299

Dacian-Ciolos-3-800x618Premierul Dacian Cioloş a transmis condoleanţe familiilor victimelor atentatului de la Nisa, afirmând că “vieţile a zeci de oameni care celebrau libertatea, egalitatea şi fraternitatea” chiar de Ziua Naţională “au fost secerate într-un atentat inuman”, iar România este alături de poporul francez.

“De Ziua Naţională, Franţa este în lacrimi. La Nisa, bucuria sărbătorii s-a transformat în dramă. Vieţile a zeci de oameni care celebrau libertatea, egalitatea, fraternitatea au fost secerate într-un atentat inuman. În aceste momente, România este alături de Franţa, de poporul francez încercat încă o dată de un atentat de o violenţă incalificabilă. Doresc să transmit condoleanţe familiilor îndoliate şi tărie tuturor celor care trec prin această grea cumpănă”, a scris vineri, pe Facebook, premierul, care se află într-o vizită oficială în Mongolia.

Cioloş a postat şi un mesaj de condoleanţe în limba franceză, în care spune că, în acest moment de doliu pentru Franţa, “vom rămâne solidari împotriva urii şi a violenţei”