S-a aruncat în fața trenului

0
131


Un bărbat de 46 de ani, din Balș, și-a pus capăt zilelor luni seara, aruncându-se în fața unui tren de marfă, în Craiova. Se pare că bărbatul, patronul unei firme din Balș, avea probleme financiare. Polițiștii de la Biroul Poliției Transporturi Feroviare Craiova au deschis o anchetă în cauză.

Tragedia s-a petrecut luni seara, în jurul orei 22.30, pe magistrala CF 900 Craiova – București, la km feroviar 251+600 sub pasarela de pe Calea București din Craiova, în cartierul Lăpuș. Mecanicul locomotivei trenului marfar 24890, care circula către Caracal, a declarat că a văzut o persoană ghemuită lângă linia de cale ferată, iar când s-a apropiat bărbatul s-a aruncat efectiv în fața locomotivei, neputând evita impactul.

Au fost alertați pompierii, polițiștii și echipaje SMURD, însă medicii ajunși la fața locului n-au putut decât să constate decesul bărbatului, care era făcut praf, fiind efectiv decapitat. Polițiștii de la Biroul Poliției Transporturi Feroviare Craiova au reușit să stabilească identitatea bărbatului care s-a aruncat în fața trenului marfar.

Este vorba despre Eugen Radu, de 46 de ani, din orașul Balș, județul Olt. Acesta, patronul unei societăți din Balș, se pare că avea probleme financiare, fiind înglodat în datorii, fapt ce ar fi putut să-l determine să-și pună capăt zilelor. Ancheta oamenilor legii continuă însă.