Barcelona vs Huesca/4-1

0
745

Barcelona s-a impus ușor pe teren propriu în fața celor de la Huesca, ultima clasata din Spania cu scorul de 4-1. Aflat la al 767-lea meci al său argentinianul, Lionel Messi, a demonstrat încă o data în acest sezon că finalul carierei sale nu este pe aproape prin golul cu numărul 21 înscris în această ediție de campionat și pasa decisivă la golul de 3-1 marcat de Oscar Minigueza.

Barcelona-relansează podiumul în LaLiga

Cu victoria din această seară Barcelona a trecut pentru prima dată în acest sezon peste Real Madrid în clasament, cu 2 puncte în fața eternilor rivali din capitală. La cele 59 de puncte acumulate, Barcelona a trecut peste Real în această seară și amenință poziția de lider a clasamentului, ocupată în acest moment de Atletico Madrid cu 63 de puncte. Departe de a trece la punctul în care cele 4 puncte care îi despart pe catalani de prima poziție pot fi exponențiale, Messi reușește să readucă speranța unui nou titlu pe Camp Nou după un sezon de pauză.

Cu 10 runde rămase până la finalul campionatului, Barcelona, descalificată între timp din UCL, adună victorie după victorie în campionat pentru a readuce titlul de campioană înapoi în Catalunia.