Iohannis: Este inadmisibil să spui poporului că stă pe marginea prăpastiei

0
82

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, afirmă că “este inadmisibil să spui poporului că stă la marginea prăpastiei”, mai ales că, “pur şi simplu, nu este adevărat”, fiind doar o “hiper-interpretare” a declaraţiilor Victoriei Nuland.

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări, că i se pare “inadmisibilă” declaraţia preşedintelui Traian Băsescu referitoare la mesajul transmis de către asistentul secretarului de stat american Victoria Nuland.

“Adică cum vine preşedintele şi spune aşa, din senin, că suntem la marginea prăpastiei? Păi el este de zece ani preşedinte, nu altcineva. Să fi evitat prăpastia. Asta una la mână. Doi la mână, pur şi simplu, nu este adevărat, adică să hiper-interpretezi… Vine un subsecretar american şi spune nişte lucruri fair – adică mi s-au părut chiar de bun simţ şi potrivite declaraţiile secretarului de stat american -, să le hiper-ambalezi, să le scoţi din context şi să spui poporului că stă la marginea prăpastiei este inadmisibil”, a afirmat Iohannis.

mediafax.ro