Doljeni condamnaţi definitiv, încarceraţi la PMS Craiova

0
47

urmaritTrei doljeni, condamnaţi definitiv la pedepse privative de libertate, au ajuns după gratii, în urma unor acţiuni ale oamenilor legii.

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii Secţiei 14 Poliţie Rurală Bîrca şi Postului de Poliţie Cerăt au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de magistraţii Judecătoriei Segarcea pe numele lui Raj Ilie, de 35 de ani, din comuna Cerăt. Doljeanul a fost condamnat la 1 an şi 2 luni închisoare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt.

În aceeaşi zi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au pus în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Craiova pe numele lui Alexandru Z., de 29 de ani, din Craiova. Bărbatul a fost condamnat la 1 an şi 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis  de conducere.

De asemenea, tot joi, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de magistraţii Judecătoriei Băileşti pe numele lui Costinel T., de 36 de ani, din comuna Motăţei. Bărbatul a fost condamnat la 2 ani, 4 luni şi 407 zile închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat. Cei trei doljeni au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.