Spectacolul „Fă-mi loc!”, cu Marius Manole şi Medeea Marinescu, pe scena craioveană

0
423

spectacol 2Doi dintre  cei mai admiraţi actori români, Marius Manole şi Medeea Marinescu, aduc pe scena craioveană o seducătoare comedie romantică: „Fă-mi loc!”, producţie a Asociaţiei „Inspira” din Bucureşti, care a fost regizată de maestrul Radu Beligan. Scenografia este creaţia Mădălinei Marinescu, iar light design-ul este conceput de Roxana Docan. Spectacolul va fi prezentat luni, 30 octombrie, de la ora 19.00, la Teatrului Naţional „Marin Sorescu”.

spectacol 1„Fă-mi loc!” spune povestea a doi tineri pe care ajunul Crăciunului îi surprinde în cuşeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, şarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus în faţa unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existenţă. «E seara dinaintea Crăciunului, momentul în care simţim mai mult ca oricând dorinţa să fim înconjuraţi de familie şi de cei pe care îi iubim cu adevărat. Hazardul îi aduce pe Manuel şi Camilla împreună, doi oameni ce nu au aparent nimic în comun, ceea ce va stârni nenumărate „scântei”. Însă amândoi caută să înţeleagă şi să se înţeleagă, amândoi au nevoie să se destăinuie şi, mai mult, amândoi au nevoie de a se vindeca de singurătate. „Fă-mi loc!” este un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existenţe dincolo de orice convenienţă socială», dezvăluie realizatorii evenimentului.

Biletele pentru spectacol s-au pus în vânzare la Agenţia Teatrală şi costă, în funcţie de categoria locului, 60 lei şi 80 lei.