Ponta, despre agresarea lui Goţiu: Palada a făcut o mare prostie şi va plăti scump; nu are scuză

0
367

ponta_dcnews_4_27935900Fostul premier Victor Ponta a precizat, joi, că Mirel Palada, care a fost purtător de cuvânt al guvernului său, a făcut o „mare prostie” agresându-l fizic pe senatorul USR Mihai Goţiu, el apreciind că Palada va plăti „scump” acest gest, pentru care nu are nicio scuză.

       „Oricât de provocator sau de enervant este un adversar politic nu există nicio scuză pentru a-ţi rezolva o problemă cu pumnii! Îmi pare rău de Mirel Palada (nu mă dezic acum de el ca om sau coleg într-o perioada dificilă). dar cred că eu pot să îi spun adevărul neplăcut – a făcut o mare prostie şi va plăti scump pentru asta . Aşa cum îl cunosc cred că acum realizează cel mai bine acest lucru şi îl regretă – dar suntem toţi responsabili pentru deciziile noastre greşite”, a scris Ponta pe Facebook.

           Ponta a mai spus că Palada „ar trebui să îşi dea singur un pumn” pentru că, prin scandalul provocat de agresarea lui Goţiu, a oferit un „dar” celor care vor să „îngroape” cazul procurorului Negulescu. „Şi mai e ceva pentru care Mirel ar trebui să îşi dea singur un pumn – scandalul provocat de confruntarea lui cu Goţiu este un dar căzut din cer pentru toţi cei care vor să îngroape acum povestea, de o mie de ori mai sordidă şi mai periculoasă pentru societate, cu aventurile juridico-amoroase ale faimosului «Portocală» Negulescu şi cu primele dovezi scrise şi certe privind dosare penale mai falsificate şi mai abuzive decât în anii ’50!”, a adăugat fostul premier.