Ion Cupă, Președinte ALDE Dolj: ”Am început procesul de revitalizare a organizației județene”

0
109

Deputat Ion Cupă, Președinte ALDE Dolj: ”Am început procesul de revitalizare a organizației județene. Avem resurse de voință să reluăm parcursul ascendent și să câștigăm încrederea cât mai multor doljeni”

 Conducerea ALDE Dolj s-a reunit joi seara pentru a decide asupra măsurilor necesare pentru o mai bună pregătire a organizației in vederea  celor trei runde de alegeri care  vor avea loc in urmatoarele 18 luni.

In urma evaluarii riguroase a rezultatelor obținutei la alegerile europene din 26 mai s-a decis ca toti responsabilii zonali, membrii Biroului Politic Teritorial si ai Biroului Municipal Craiova, coordonatori ai organizatiilor locale care au obtinut rezultate sub media judeteană sa facă un pas inapoi, prezentându-și demisiile.Forurile statutare vor stabili  noua componență a echipelor de conducere.

In cadrul sedinței conducerii judetene a ALDE s-a decis cooptarea unor oameni noi in structurile ALDE, acest proces urmand a continua in perioada imediat urmatoare.Astfel in pozitia de vicepresedinte interimar al ALDE Dolj a  fost desemnată doamna Amelia Drăcea, medic la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova iar in pozitia de presedinte interimar al TLDE Craiova, Cătălin Gavrilă, student la Facultatea de Inginerie din Craiova.

Conducerea ALDE Dolj a demarat tot joi seara evaluarile fiecarei organizatii locale in cadrul unor reuniuni de analiza pe diferite categorii  de performanta electorala.

Astfel presedintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă s-a întalnit cu liderii celor 23 de organizatii locale care au obtinut peste 8% la alegerile europene din 26 mai.Acestia au primit felicitari si indemnul de a consolida acest rezultat bun, de a sprijini organizatiile ALDE din vecinatatea lor care au obtinut rezultate mai slabe la alegerile europene.

Aceste reuniuni vor continua in perioada urmatoare cu evaluarea celor 21 de organizatii care au obtinut intre 5-8% si apoi cu cea privind organizatiile care au obtinut sub 5%, aici urmand a fi gasite cele mai bune solutii pentru abordarea cu succes a alegerilor care vor urma.

ALDE Dolj precizeaza că va continua parteneriatul inceput in urma cu doi cu primarul comunei Sadova, Eugen Safta care se dovedeste a fi un foarte bun edil si un om de echipă performant.

Multumesc incă o data celor 15000 de doljeni care prin votul lor si-au aratat increderea si sustinerea  pentru noi. Votul lor ne onoreaza si ne obligă.Vom corecta ce nu a mers bine la aceste alegeri, vom face schimbarile necesare pentru a castiga increderea cat mai multor doljeni la alegerile care urmeaza”- a declarat la finalul sedintei deputatul Ion Cupa, liderul ALDE Dolj.

 

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ