CORBU concertează de Florii în Craiova

0
298

Proiectul Muzical CORBU revine în Craiova, de Florii. Duminică, 21 aprilie, începând cu ora 20.00, CORBU vor concerta la Gaya Pub. Concertul face parte din pre turul de promovare al EP-ului „Ce-am pățit odată”, pe care trupa îl are în pregătire. Publicul craiovean va fi întâmpinat în seara concertului de Sergiu Corbu Boldor (vioară, caval, voce, tilincă, drâmbă), Florin Chirilă (chitară bass), Flavius Cristian Mocanu (clape), Sabin Moroșan (tobe).

Pe 18 aprilie, CORBU susține literatura fantastică. Evenimentul se întâmplă la Cafeneaua Cărturești Verona, iar pe 19 aprilie vor concerta alături de Phoenix la aniversarea lui Nicu Covaci.

Sergiu Corbu Boldor, liderul proiectului CORBU, este cunoscut în mulea muzicală pentru proiectul de punk acustic folcloric Ad Hoc, proiectul 2 fire 2 paie. A avut colaborări importante și a cântat pe scene naționale și internaționale alături de Phoenix, Celelalte Cuvinte, Dirty Shirt, Partizan, farfarello,  Hara, Taxi etc.

Proiectul Muzical CORBU este inițiat și coordonat de Sergiu Corbu Boldor și Luiza Mitu. Proiectul s-a născut în 2016, odată cu ideea conceptuală de la care a pornit: semnificațiile europene, occidentale și orientale ale corbului. Puse cap la cap  toateacestecredințeconstruiesc o punte de legăturăîntresunet, tradiție, simbolșipoveste.

Concertele CORBU suntconstruite ca niștespectacolecirculare, cu tematicidiferiteșiacte de performance care dauelementulsurpriză al proiectuluiși, totodată, mențininteracțiuneapermanentă cu publicul.

În 2018 CORBU au participat la 17 festivaluriînțară, peste 30 de concerteîncluburiși pub-uri, 2 turneeconceptuale: „TurneulSoarelui” șiTurneulInternațional „Vracii de Vin Nou”, 1 turneu secret, 1 turneu de promovare la radiourile din țară (Radio Guerilla, Rock FM, Radio Tanănana, Radio România Cultural, Definite Rock, România Rock), 1 concert televizat la TVR3, încadrulemisiunii CAP DE AFIȘ, 3 concerteînafarațării Bulgaria, Ungaria, Canada. 1 videoclip al piesei „Ziua de Vară”, realizatîmpreună cu BlueCat Studio din București.