Lumea întreagă la tine acasă

0
295

AIESEC Craiova îți poate oferi o amintire de neuitat în această vară prin programul Global Host, înscrierile putând fi făcute pâna pe 1 iunie.

Programul Global Host reprezintă o idee cu totul provocatoare pentru craioveni, orice persoană doritoare să își facă noi prieteni din diferite colțuri ale lumii poate să gazduiască timp de 3 şi 6 săptămâni un voluntar internațional venit cu unul dintre proiectele AIESEC.

Beneficii precum exersarea limbii engleze, cunoaşterea unor noi elemente de gastronomie internaţională, crearea de legături de viitor, oportunitatea de a prezenta adevărata Românie, cu locurile frumoase, cultura și tradițiile noastre şi o experiență de neuitat în această vară sunt motive pentru care oamenii ar trebui sa profite de aceasta oportunitate.

Să fii gazda unui voluntar internațional, să depășești granițele impuse de țară și să descoperi oameni noi, obiceiuri și tradiții din alte țări fără să îți părăsești confortul locuinței, reprezintă o experiență de neuitat.  Craiovenii  interesați au ocazia să imprime în sufletul unui tânăr internațional adevărata frumusețe a României și astfel vor putea lega o prietenie durabilă cu oameni deosebiți care își doresc să contribuie la crearea unui viitor mai luminos pentru generația care urmează. Astfel, vor crea un mediu multicultural în viața și familia lor, o experiență de neuitat care vine în același timp și cu multe beneficii.

Având în vedere că programul este realizat de AIESEC și se derulează sub supravegherea atentă a echipei, organizația este garantul în această experiență. Toți tinerii care participă în proiectele AIESEC sunt atent selectaţi, iar semnarea unui contract va asigura securitatea celor implicați.

Înscrierile pentru program se fac pe site-ul oficial al organizației, https://host.aiesec.org.ro/până pe data de 1  iunie ,de asemenea, Liliana Frunză, coordonatoarea  acestui proiect vă așteaptă întrebările la adresa de mail : liliana.frunza7@aiesec.net

 AIESEC este o organizație internaţională, non-politică și non-profit condusă de studenți și recent absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Membrii AIESEC sunt interesați de problematici globale, leadership și management. AIESEC dorește să dezvolte abilităţi de leadership tuturor tinerilor din societatea noastră prin desfăşurarea de proiecte sociale, folosind ca metodă educaţia non-formală. Considerăm că primordial pentru îmbunătăţirea situaţiei actuale, este realizarea de programe de voluntariat internaţionale si locale.