Rezultatele Bursei Generale a Locurilor de Muncă

0
398

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj a organizat astăzi, 12 aprilie 2019,Bursa Generală  a  Locurilor  de  Muncă, eveniment care s-a desfăşurat la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova.

În vederea organizării acestei acţiuni au fost contactaţi 118 agenţi economici , 60 dintre aceştia participând la eveniment.

Au fost comunicate 1582 locuri de muncă, astfel:

  • 48 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare (director vânzari, director economic,specialist recrutare, analist servicii client, proiectant sistem web, programator, inginer electromecanic, inginer automatist,inginer rețele electrice,inginer constructor,inginer sisteme de climatizare,inginer electroenergetic);
  • 1334 locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare în domenii de activitate cum sunt:agricultură,silvicultură, construcții, comerț, asigurări, panificație,fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, încălțăminte și tricotaje, fabricarea motoarelor, generatoarelor și transformatoarelor electrice, fabricarea de piese și accesorii pentru autovehicule, fabricarea de mobilă, activități de telecomunicații, activități de curățenie clădiri, activități de protecție și pază, activități de contractare pe baze temporare a personalului;
  • 200 locuri de muncă pentru beneficiarii Legii 279/2005 privind ucenicia la locul de muncă.

Un număr de 586 de persoane au participat la această acţiune,392 dintre acestea fiind selectate în vederea angajării. 106 persoane fără studii superioare au fost încadrate în muncă (68 dintre acestea fiind ucenici). Evaluarea finală a rezultatelor Bursei Generale a Locurilor de Muncă va fi realizată la o lună de la data desfăşurării.