Salvat de pompieri din incendiu

0
221

Un bărbat de 30 de ani din comuna Cârcea a fost salvat, ieri, de pompierii doljeni. Bărbatul se intoxicase cu fum în timpul unui incendiu izbucnit în locuinţa unde se afla şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au anunţat că, miercuri, în jurul orei 13.00, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Daniel G., din comuna Cârcea. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul cuprinsese mobilierul şi aparatura electrocasnică din interiorul locuinţei. Pompierii au reuşit să stingă flăcările, însă tot interiorul locuinţei s-a degradat, iar mobilierul şi aparatura electrocasnică s-au făcut scrum.

Din primele cercetări ale pompierilor s-a stabilit drept cauză probabilă a incendiului efectul termic al curentului (aparat electrocasnic lăsat sub tensiune). Pompierii l-au găsit în locuinţă pe Silviu P., de 30 ani, care a suferit sindrom confuzional şi intoxicaţie acută cu fum, fiind transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale.