Prins de poliţiştii locali din Craiova cu substanţe suspecte

0
266

Poliţiştii locali din Craiova au descoperit, duminică seara, asupra unui tânăr de 27 de ani, mai multe pliculeţe cu o substanţă despre care au suspiciuni că ar avea efecte halucinogene, astfel că au fost confiscate şi predate poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Craiova pentru a fi analizate.

Reprezentanţii Poliţiei Locale Craiova au anunţat că, duminică seara, în jurul orei 18.30, poliţiştii locali cu atribuţii de ordine publică, din cadrul secţiei „Unirii” a Poliţiei Locale a Municipiului Craiova, care efectuau serviciul de patrulare în zona intersecţiei străzii „Unirii” cu strada „Mihail Kogălniceanu”, au observat o persoană care avea un comportament suspect, încercând să părăsească în grabă zona respectivă.

A fost oprit şi identificat, stabilindu-se că este vorba despre M.N., în vârstă de 27 ani, cu domiciliul în municipiul Craiova, iar la controlul corporal efectuat asupra acestuia, s-au descoperit un număr de 60 pliculeţe, confecţionate manual, învelite cu bandă tip scotch, ce conţineau o substanţă (posibil substanţă halucinogenă, cu proprietăţi psihoactive). De asemenea, asupra persoanei a fost găsită şi suma de 521 lei.

„Produsele respective, precum şi suma de 521 lei, au fost reţinute şi sigilate, totodată fiind întocmite actele legale, urmând să fie predate lucrătorilor B.C.C.O. Craiova pentru continuarea cercetărilor”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale Craiova.