Marcel Popescu, atac la Reghe: “Echipa e mult sub condiţiile oferite”

0
692

Deşi beneficiază de mare susţinere din partea suporterilor Universităţii Craiova, în ciuda rezultatelor slabe din ultima perioadă, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a intrat în colimatorul conducătorilor clubului din Bănie. Astfel, managerul general Marcel Popescu scoate în evidenţă faptul că alb-albaştrii au rezultate mult sub aşteptări şi sub condiţiile oferite de club şi îndeamnă presa să-l chestioneze pe antrenor în această privinţă.

„Sper să câştigăm cele două meciuri rămase, dar întrebarea trebuie pusă la conferinţa de presă în zona tehnică. Eu v-am spus din punct de vedere al adminstrativului, pentru că nu este posibil ca un club organizat exemplar, ca un club care nu are niciun fel de probleme şi poate fi dat drept exemplu în fotbalul românesc, să aibă o echipă mult sub aşteptările suporterilor şi mult sub condiţiile pe care le oferă clubul” a declarat Marcel Popescu.

Marcel Popescu a consideră că 2021 ar fi „un an prost” pentru Universitatea Craiova, deşi formaţia din Bănie a cucerit două trofee, Cupa României şi Supercupa României. Totodată, oficialul consideră că în proporţie de 80 la sută, CFR Cluj este campioană şi în acest sezon. „Ca şi toţi care aşteptau multe de la noi şi le-am oferit puţine, sper să se termine un an prost şi să înceapă un 2022 care să însemne altceva pentru echipa de fotbal Universitatea Craiova. Una e să te gândeşti la titlu, alta e să poţi să-l câştigi. Eu sunt optimist în general, dar sunt şi realist şi cu cât distanţa creşte, cu atât şansele de a câştiga titlul sunt mai mici.  La ce am văzut până acum, CFR Cluj este, din punctul meu de vedere, 80 % campioana României şi anul acesta. Dar să nu le dăm titlul din iarnă, competiţia continuă. Ca să luăm titlul, trebuie să se întâmple de un miracol” spune Marcel Popescu.