Destinații captivante de croaziere pe întreg mapamondul

0
491

Caută cele mai interesante destinații de călătorie și optează pentru croaziere în cele mai minunate și mai puțin accesibile locuri din lume. Profită de locurile prin care vei merge, bucură-te de soare, socializează cu o mulțime de oameni noi și admiră peisajele excepționale. În Europa de-a lungul Mării Adriatice, în coloratul Bahamas sau tundra Alaskăi, pe mare în Africa sau în aromatul Mexic.

Croaziere pe Marea Mediterană

Linia de croaziere Costa îți oferă călătorii intense, captivante, pline de necunoscut, cu o atmosferă la bordul navei relaxantă, prietenoasă, elegantă și festivă. Pentru a beneficia de croaziere cu destinații interesante, apelează la serviciile oferite de o agentie de turism. Aceasta îți va putea oferi croaziere cu destinații pe Marea Mediterană către următoarele porturi: Barcelona, Santorini, Port Louis, Napoli, St. Cruz de Tenerife, Veneția, croaziere memorabile, perfecte pentru îndrăgostiți sau pentru luna de miere.

Croaziere Bahamas

Optează pentru una sau mai multe croaziere având ca principale destinații locuri exotice. Bahamas reprezintă o alegere potrivită pentru cei care caută soare, nisip, apă albastră, priveliști minunate, iar cu linia de croazieră Disney, te vei putea bucura alături de întreaga familie de o expediție pe cinste. În scurta expediție în Bahamas, dacă itinerarul permite, poți alege să vizitezi Republica Dominicană, St. Lucia sau St Kitts, Grand Turk, San Juan sau Key West. Poți de asemenea face scufundări sau vizita reciful de corali Orange Bowl.

Croaziere Alaska

Linia de croaziere Holland America îți oferă oportunitatea unei expediții pe cinste în Alaska. Navighează prin apele înghețate, minunează-te de giganticii ghețari, privește urșii polari, iar dacă itinerarul stabilit la bordul navei îți permite, vizitează pădurile de taiga, explorează Parcul Național Denali sau fă o drumeție de-a lungul Coastei Anchorage.

Croaziere Caraibe

O croazieră în Caraibe îți va lărgi mult orizontul. Insule precum Saint Lucia, Barbados, Martinique îți oferă priveliști minunate și poți alege să le străbați la pas, dar atenție, să nu te îndepărtezi prea mult de grup. Croazierele cu linia Regent depășesc cu mult orice așteptări ai avea de la o croazieră alături de ei, reușind să te bucuri de o grozavă aventură, peisaje pitorești, activități relaxante la bordul navei și expediții pline de adrenalină pe uscat. Plajele cu nisip alb, stâncile accidentate din Barbados, falnicii munți Petit Piton din Sf. Lucia, pădurile tropicale luxuriante din Belize sau tiroliana prin vârfurile copacilor din Labadee sau Honduras, dar și recifele de corali vii din Bonaire, sunt minuni ale naturii ce merită văzute măcar o dată în viață.

Croaziere Mexic

O croazieră în Mexic te va introduce în minunata gastronomie aromată mexicană și îți va prezenta peisaje fascinante, de la vulcani, junglă, plajă, până la lucrările de artă antice excavate din civilizația Maya, rămășițele templelor antice, precum Chichen Itza și Tulum până la piețele parfumate de condimente din Mexic. Mexic este o țară plină de patos, cu o atmosferă vivace și palpitantă, ce nu trebuie ratată.