Scandal de pomină între Diana Şoşoacă şi o echipă de jurnalişti de la RAI Uno

0
437

Povestea este halucinantă: o echipă de jurnalişti de la postul RAI Uno ar fi intrat, după anumite surse, cu forţa în cabinetul de avocat al senatoarei Diana Şoşoacă, după ce conveniseră în prealabil în privinţa unui interviu. Evenimentele au degenerat însă, şi s-au lăsat cu ţipete, urlete şi acuzaţii referitoare la… răpire. Postul RAI Uno a difuzat aseară unele secvenţe surprinse în conflictul Dianei Şoşoacă cu jurnalista Lucia Goracci. Mai multe publicaţii italiene, printre care Corriere della Sera au prezentat informaţii despre cele întâmplate. Alertată, poliţia s-a prezentat la faţa locului. Filmul evenimentelor rămâne însă extrem de confuz.

Pe numele soţului Dianei Şoşoacă a fost deschis un dosar de ultraj. Acesta s-ar fi certat cu un reporter de la Rai 1 în timpul interviului. Atunci când forţele de ordine au fost chemate în ajutor, soţul senatoarei l-ar fi agresat şi pe unul dintre poliţiştii sosiţi la faţa locului, potrivit Antena 3.

„În data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanşat un conflict. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 4. În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Bucureşti.