Ținta PSD Dolj: Peste 100.000 de voturi în plus pentru Victor Ponta

0
136

PSD Dolj își propune să scoată duminică o diferență de peste 100.000 de voturi în favoarea lui Victor Ponta. Președintele social-democraților doljeni, Claudiu Manda, s-a ferit să dea un pronostic, în procente, al organizației județene, dar a spus că această campanie dintre tururi a fost mai bună, astfel că diferența în favoarea lui Victor Ponta va fi mai mare decât cea obținută în primul tur, la Dolj. 

Ieri, în ultima conferință de presă pe care PSD Dolj și-a programat-o pentru această campanie electorală, președintele social-democraților doljeni, deputatul Claudiu Manda, i-a îndemnat pe doljeni să meargă duminică la vot și să-l aleagă ca președinte al României pe Victor Ponta. „Vreau să îi rog pe toți doljenii să meargă, pe 16 noiembrie, la vot și să voteze, așa cum susține un oltean de-al nostru, Tudor Gheorghe, un candidat viu, și anume pe Victor Ponta”, a spus Claudiu Manda.

Manda se ferește de procente

Liderul social-democraților doljeni este convins că Victor Ponta va fi câștigătorul acestor alegeri, atât pe țară, cât mai ales în județul Dolj. Întrebat care este procentul pe care și-l propune organizația de la Dolj, Manda a menționat că nu vrea să dea nici o cifră, dar că va fi un scor foarte mare. „Ne propunem un scor foarte mare, dar nu vreau să mă angajez la cifre. Pot să spun că va fi doar mult peste media pe țară. Am fost locul cinci în România, ca procent, dar o să fim oricum undeva foarte sus”, a mai spus Manda.

Și mai mulți dojeni vor vota pentru Victor Ponta

La insistențele jurnaliștilor, Claudiu Manda a spus, totuși, că doljenii vor face și mai clară diferența dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis. „Ca diferență de voturi între Victor Ponta și Klaus Iohannis, va fi o diferență mai mare decât în primul tur. În primul tur am avut un plus de 100.000 de voturi, cea mai mare diferență obținută, între județe, pentru Victor Ponta, dar de data aceasta vrem să avem o diferență și mai mare”, a precizat președintele PSD Dolj, care a adăugat că se bazează, în primul rând, pe faptul că și-a văzut colegii de campanie foarte motivați.

O roabă cu materiale „mizerabile”

Claudu Manda a făcut câteva referiri și la campania electorală dusă de ACL între cele două tururi, catalogând-o ca fiind una ”ultra-mizerabilă”. „Se vede mâna celor ai lui Traian Băsescu, adică componenta PDL-istă a ACL, cu care ne-am mai confruntat în campanie electorală și știm cu cât de multe mizerii umblă”. Liderul PSD Dolj a spus că reprezentanții ACL Dolj „au umblat cu multe materiale mizerabile” pe care organizația județeană a PSD le-a colectat și care vor fi returnate autorilor. „Noi le-am strâns și probabil că luni sau marți vom merge cu roaba sau cu căruța și o să le băgăm la ei în sediu, ca să aibă ce să citească în următorii cinci ani, cu Klaus Iohannis al lor în opoziție”, a declarat președintele PSD Dolj, Claudiu Manda.