Preșcolarii Grădiniței „Pinocchio” din Craiova știu că focul nu le este prieten

0
459

„Lucrurile importante sunt întotdeauna simple!”-Edward A. Murphy
…sau așa par pentru noi atunci când  cei care fac acest lucru sunt atât de bine pregătiți!

Preșcolarii Grădiniței „PINOCCHIO” Craiova, grupele mijlocii și mari, au vizitat săptămâna aceasta, marți și vineri, Detașamentul 2 Pompieri Craiova al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Oltenia” al județului Dolj, ocazie cu care au văzut mașinile care intervin  atunci  când: este un incendiu – autospeciala de stingere; este un accident – autospeciala de descarcerare și prim ajutor și autospeciala de transport personal și victime multiple.

Alături de cadrele didactice ale unității au fost cei care au făcut posibilă această acțiune și care au contribuit la reușita acesteia: domnul inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Oltenia” al județului Dolj, colonel Bogdan VLĂDUȚOIU, domnul comandat, locotenent colonel Marius TUFANGIU și purtătorul de cuvânt, plutonier ajutant Tania Vîlceanu din cadrul Detașamentului 2 Pompieri Craiova, întregul personal și, nu în ultimul rând, părinții preșcolarilor.

„Părinții ne-au fost întotdeauna alături și ne-au sprijinit în activitățile propuse, iar atunci când găsești și oameni dispuși să-ți  împărtășeasă din experiența profesiei, reușita unei acțiuni este garantată! Pe acești oameni i-au întâlnit cei mici, cu aceștia au interacționat! Buna colaborare dintre cele două instituții s-a materializat și acum! MULȚUMIM! Vom reveni!”, a declarat directorul Grădiniței cu program prelungit „Pinocchio”, prof. Aurelia Alina Hoancă