Papură şi Bărbuţ, lăsaţi fără întrebări la Atena!

0
377

Situaţie inedită înaintea antrenamentului oficial al alb-albaştrilor, la conferinţa de presă a Universităţii Craiova de la Atena,  transmisă în direct de pagina de facebook a clubului din Bănie. Lui Cornel Papură şi lui Cristi Bărbuţ nu li s-a adresat nicio întrebare din partea jurnaliştilor greci sau a celor români prezenţi pe stadionul “OACA – Spyros Louis”. Sigur, mai bine fără întrebări, decât fără răspunsuri, dar postura a fost destul de penibilă, reprezentanţii Craiovei fiind ignoraţi total.

În aceste condiţii, singurele declaraţii au fost cele scurte, de la debutul conferinţei celor doi. “Ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe puternice, dar sper să facem un joc bun şi ocaziile pe care ni le vom crea de data aceasta să le fructificăm”, a spus Papură, iar Bărbuţ a adăugat: “Ne aşteaptă un meci foarte dificil, trebuie să jucăm cât mai bine şi, sper eu, să ne calificăm”.

A fost o conferinţă-blitz, care a durat numai câteva secunde, după care cei doi s-au ridicat şi au părăsit sala! În acelaşi timp, aproape în toate comentariile de pe pagina de facebook a Universităţii Craiova i s-a cerut demisia lui Cornel Papură.

O altă situaţie neobişnuită îi va aştepta pe craioveni şi la conferinţa care va prefaţa următorul meci, cel cu FC Botoşani, aceasta urmând să se desfăşoare la Suceava, unde delegaţia Craiovei va fi cazată.

Nici mâine nu vor avea parte de o atenţie deosebită craiovenii, pe imensa arenă din capitala elenă, deoarece meciul se va disputa fără spectatori.