Cardoso, antrenor AEK: “Craiova va veni agresivă, să remonteze scorul”

0
373

Dacă la conferinţa care a precedat meciul de la Craiova, antrenorul lui AEK Atena a dorit să specifice faptul că nu este deloc încântat că dubla manşă se va disputa fără public, în prefaţa duelului de pe stadionul „Spyros Louis” portughezul Miguel Cardoso a ţinut să-şi exprime solidaritatea faţă de Grecia şi de cetăţenii ei, care trec prin momente grele, în condiţiile incendiilor din Insula Evia.

Despre returul cu oltenii, conform site-ului oficial al lui AEK Atena, Cardoso a spus că se aşteaptă la o replică tăioasă a echipei lui Papură, care trebuie să lupte pentru a întoarce rezultatul.

„Meciul de mâine va fi diferit de cel din România. Adversarul va veni mai puternic și mai agresiv, pentru că trebuie să recupereze diferenţa din tur, trebuie să creeze faze, să atace. Noi avem obiectivul nostru, le-am spus jucătorilor şi după primul joc, că este foarte important să creştem ca grup, ca joc colectiv. Îi respect pe adversarii noștri, dar ambiţia noastră este de a ne depăşi rivalii şi a câştiga meciurile. Sigur, nu depinde nu numai de noi, ci și de adversar. Avem multe de îmbunătățit şi în următorul meci se vor vedea mai multe din ceea ce vrem să arătăm în acest sezon. Vă pot spune ce nu vreau să văd. Nu vreau să pierdem mingi uşor. Vreau să reducem erorile individuale, să fim uniți pe tot parcursul meciului, să folosim spaţiile libere pe atac şi să fim agresivi când ne apărăm. Vreau să văd, pe scurt, o echipă inteligentă”.

Andre Simoes: „Nu există favorit, şansele sunt 50-50”

Compatriotul lui Miguel Cardoso, mijlocaşul Andre Simoes, a declarat: „Fanii sunt foarte importanți pentru noi, dar trebuie să fim concentrați şi fără ei, fiindcă nu este un meci uşor, aşa cum nici primul nu a fost. În această etapă a cupelor europene nu există niciun favorit, şansele sunt 50-50. Ne aşteptăm la un meci greu, dar am muncit mult, ne-am pregătit pentru a-l câştiga. Cel mai important lucru este să aplicăm ceea ce facem la antrenamente. Este un timp scurt cu noul antrenor, noua filozofie, noul concept în joc. În fiecare zi adăugăm lucruri noi. Cel mai important este să fim uniți, uniți, să avem un obiectiv comun și să aplicăm ceea ce lucrăm”.